<p dir="ltr">Bon día, <br>
El meu nom es Ana Ponce. Actualment estic treballant i estudiant (no relacionat amb el mon sanitari). Estic cursant administració i direcció d'empreses juntament amb finances i comptabilitat. De cara al treball de final de grau si fosiu tan amables, necesito ajuda perque hi trobu limitacions per cercar certa informació;<br>
estic fent un estudi per la universitat i necesito informació en relació a personas amb un trastorn alimentari en el mon laboral. <br>
1- quin es el proces que ha de realizat el treballador en aquests cas? <br>
2- quines mesures preventives prenen les empresas per tractar aquests temes? <br>
3- podrieu faciliar-me estudis realitzats a Catalunya de casos de tca mentres estaven treballant?! <br>
Estadísticas en el ultims anys.<br>
4- quins riscos laborals pateixen el treballadors amb tca? <br>
5- quins sectors hi ha mes probabilitat que caiguin en un tca mentres treballen i perque? <br>
6- en casos reals, dadas numeriques, de en quines activitats económiques s'han trobat mes implicacions?<br>
Aquest projecte es per veure la seva implicació en les empresas i l'evolucio que ha tingut en desde el segle xxi perque aquest trastorn cada vegada mes va augmentat i provoca un número considerable de morts i problemas. <br>
Quedo a l'espera i gracias </p>