Tapinet -- Tapinet, la llista de distribució en salut laboral.

Quant a la llista Tapinet

La Tapinet és una llista de distribució moderada sobre temes de salut laboral que patrocina la Associació Catalana de Salut Laboral (ACSL).

La Tapinet és oberta a tots els usuaris que s'hi hagin inscrit.

Com qualsevol llista de distribució de correus electrónics, la Tapinet és un servei d'Internet que permet enviar d'una sola vegada un missatge de correu electrónic a múltiples destinataris (totes les persones subscrites i que defineixen la "Comunitat Tapinet").

Com a llista de distribució o mailing list, la Tapinet és una eina de treball i comunicació per divulgar, consultar i/o debatre temes relatius a la salut laboral d'interés comí per a la "Comunitat Tapinet"."

Sisplau, per evitar que els vostres gestors de correu electrònic no us deixin rebre els missatges enviem, afegiu Tapinet com a remitent segur (vegeu les instruccions de com fer-ho a l'apartat "calaix de sastre" de la web de la Tapinet (www.tapinet.cat). Si detecteu que un missatge de la Tapinet us arriba classificat com a correu brossa o spam es pot indicar que és un correu electrònic de fiar i es pot enviar a la seva entrada d'entrada.

Per a veure l'historial d'enviaments, aneu als arxius de la llista Tapinet.

Utilització de la llista Tapinet
Per a enviar un missatge a tots els membres de la llista, envieu un correu electrònic a tapinet@tapinet.cat.

A les seccions següents us podreu subscriure a la llista, o canviar la vostra subscripció actual.

Com subscriure's a la llista Tapinet

Ompliu el formulari següent per a subscriure-us a Tapinet. Se us enviarà una sol·licitud de confirmació per a evitar que altres us subscriguin sense el vostre permís. Aquesta és una llista a privada, la qual cosa significa que la llista de subscriptors no la poden visualitzar aquells que no hi estiguin subscrits.

  La vostra adreça electrònica:
  El vostre nom (opcional):
  Podeu introduir una contrasenya al quadre següent. Això proporciona només certa seguretat, però evita que altres puguin canviar la configuració de la vostra subscripció. Sobretot NO utilitzeu una contrasenya valuosa, ja que pot ser que a vegades se us re-enviï per correu electrònic en format de text visible.

  En cas que no vulgueu introduir cap contrasenya, se us n'assignarà una generada automàticament, la qual rebreu un cop hàgiu confirmat la vostra subscripció. A més, sempre podreu sol·licitar-ne un recordatori quan editeu les vostres opcions personals. Una vegada al mes, se us enviarà la vostra contrasenya per correu electrònic com a recordatori.
  Trieu una contrasenya:
  Torneu a escriure la contrasenya:

  En quina llengua voleu que es mostrin els vostres missatges?
  Voleu rebre el correu de la llista compilat en un sol missatge enviat a diari? No
Subscriptors de la llista Tapinet
(La llista de subscriptors només està disponible per als subscriptors de la llista.)

Introduïu la vostra adreça i contrasenya per a anar la llista de subscriptors:

Adreça: Contrasenya:   

Per a cancel·lar la subscripció a la llista Tapinet, rebre un recordatori de la contrasenya o bé canviar les vostres opcions de subscripció , introduïu l'adreça electrònica de la vostra subscripció:

Si deixeu el camp en blanc, se us demanarà la vostra adreça de correu electrònic


Llista Tapinet, administrada per tapinet-owner at tapinet.cat
Interfície administrativa de la llista Tapinet (requereix autorització)
Vista general de totes les llistes de correu de tapinet.cat

Delivered by Mailman
version 2.1.39
Python Powered GNU's Not Unix